orosi tünde

Orosi Tünde

Elérhetőségek

Bemutatkozás

Utam a kineziológiával szülésem után kezdődött. Nagyon nehéz időszakot éltem meg és segítségre volt szükségem. Akkor találkoztam először a módszerrel. Személy szerint nekem nagyon sokat segített abban, hogy elinduljak a változás útján. A változás sikeresnek bizonyult, mert a házasságom is megmaradt és a kamasz lányommal is példásnak mondható a kapcsolatom. Pályám elején egy kineziológiai ágat alkalmaztam, viszont később azt éreztem, hogy ez kevés. Itt is igaz a mondás, hogy „Ha csak egy kalapácsod van, mindent szögnek nézel”. Így aztán elkezdtem gyűjteni a szerszámokat. Most elégedett vagyok a szerszámos ládámmal, de folyamatosan képzem magam és teszek bele új dolgokat. Ezek segítségével több oldalról tudjuk megközelíteni az ügyeidet, több lehetőségünk van ezek feldolgozására. Dolgozom felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt. Jelenleg a kamaszok, illetve a kamaszt nevelő szülők problémáival naprakész vagyok, hiszen a közel a lányom gondoskodik arról, hogy szinten tartson szakmailag is. Nap mint nap szembesít olyan dolgokkal, amikkel még nekem is feladatom van. Azzal, hogy a saját traumáimat rendbe teszem, képessé válok leválasztani a saját eseteimet az övéről. Ezzel segíthetek neki a legtöbbet, hiszen így már nem az emlékeimből táplálkoznak a reakcióim, hanem teljesen külön látom az övét. Szerintem a gyereknevelés olyan, mint egy társasjáték, csak itt folyamatosan és gyorsan változnak a szabályok. Erre pedig nem vagyunk felkészülve. Megnyugtatlak, van megoldás. Türelem és kitartás szükséges hozzá. Én minden tudásommal és empátiámmal a segítségedre leszek ebben. Szolgáltatásaim: Egyéni kezelések; Kamaszodó-kapaszkodó – csoportos foglalkozások kamaszoknak; Brain-Gym® tanfolyam; Brain-Gym® workshop; ANYA-JEGY-telenítő – egyéni vagy csoportos tréning; Csoportos foglalkozásra és nyári táborra felkészítő tréning.
Alkalmazott módszerek: Agyformatálás - Edu Kineziológia (Brain Gym®) - LEAP - Three in One Concepts® (One Brain Method) - Touch for Health - Wellness Kineziológia (Stress Release)
Elvégzett tanfolyamok: Agyformatálás - EDU-K - 101 Brain Gym® - EDU-K - 201 Optimális Agyi Szerveződés (OBO) - EDU-K - 301 Az intelligencia 7 dimenziója (Edu-K In Depth) - EDU-K - 401 Brain Gym® Tanári Praktikum - EDU-K – 220 Látókörök (VC) - LEAP I. - LEAP II. - OB - Alap Facilitator tréning - OB - Haladó Szerkezet-funkció - OB - Konzultáns Facilitátor tréning - OB - Konzultáns Praktikum - OB - mini tanfolyamok - OB - Syntax of life I. - One Brain I-X. - Stress Release – Akupresszúrás fájdalomcsillapítás - Stress Release – Energiaközpontok - Stress Release Egyszerű módszerek a fejfájás és a nyaki panaszok enyhítésére - Stress Release Fizikai kellemetlenségek enyhítése - Stress Release I-II. - Stress Release III. - Stress Release IV. - Stress Release V. - Személyiségjegyek - Touch for Health I-IV. - Touch for Health In-Depth I. - Touch for Health Instruktor - Touch For Health Konzulens - Touch for Health Proficiency - Touch for Health training workshop
Idegen nyelven: Nem
Szakmai szervezet tagja? Igen
Breakthroughs International - Magyarországi Kineziológiai Alapítvány - Magyarországi Kineziológusok Szövetsége
Oktató? Igen
Az oktatott módszerek: Brain Gym® - Touch For Health I-IV.
Megye: Budapest - Fejér
Város: Etyek, Budapest XI. kerület
Tevékenység kezdete: 2014.

Város/ok:

Etyek, Budapest XI. kerület

Tevékenység kezdete:

2014.