Aradi Nóra

Aradi Nóra

Elérhetőségek

Bemutatkozás

2014-ben, egy év folyamatos kineziológia tanulás és gyakorlás mellett megváltozott az életem és megváltozott az életminőségem is. A tanfolyamok alatt megismerkedtem az izomtesztelés folyamatával, a stresszt okozó élethelyzetek előhívásával, és azok megszüntetésével. A jobb agyfélteke használatát, a tudatalattit hívjuk segítségül, együtt a klienssel, az oldás során. Az érzelmek megélésével újra idézzük azt a bizonyos negatív életeseményt és korrigáljuk. Számomra azok az emberek erősek, akik észreveszik, ha segítségre van szükségük, és aztán lépéseket tesznek azért, hogy életüket rendbe tegyék. Akkor keress fel, ha: Nincs párkapcsolatod, de szeretnél Nem vagy elégedett a munkáddal Ha szorongsz vagy túl sok a negatív érzelem benned Ha pánikbetegség gyötör Ha valamilyen függőséged van Ha életed valamely területe meg van akadva Ha már fizikai tünetek gyötörnek Ha pénzzel kapcsolatos problémáid vannak Ha traumákat éltél át, amit még nem sikerült fel dolgoznod Ha nem akarod a szüleid életét élni Ha nem értesz egyet, és esetleg bizonyos családi mintáidtól szabadulni szeretnél Ha meg akarod ismerni önmagad Hiszem, hogy több technika ismerete, nagyobb segítséget nyújt az adott probléma megoldásában, ezért kineziológiai tanulmányaim folytatásaként az energetikát választottam. Ezen technikát azoknak ajánlom a figyelmébe, akik hiszik, hogy minden rezgés és minden energia. A legmagasabb szinten kezdjük el a gyógyítást, ami 3 szinten – test-lélek-szellem szintén fejti ki hatását. Ha nem találkozunk örülök, mert rendben van az életed, és nincs szükséged segítségre. Ha találkozunk, akkor is örülök, mert nem félsz segítséget kérni, és örülök, hogy én lehetek az, aki segítséget nyújt Neked. Ha válságban érzed magad, vagy válságként éled meg a mostani élethelyzetedet, akkor segítek, hogy ne annak lásd. Várlak szeretettel, nincs más dolgod, mint felhívni, és eljönni Budapest – Angyalföldre, hogy kiderítsük és megszüntessük a probléma gyökér okát.
Alkalmazott módszerek: Developmental Kinesiology (Fejlődési Kineziológia) - Edu Kineziológia (Brain Gym®) - Three in One Concepts® (One Brain Method) - Touch for Health - Wellness Kineziológia (Stress Release)
Elvégzett tanfolyamok: Agyformatálás - Developmental Kinesiology 4. - Developmental Kinesiology 6. - EDU-K - 101 Brain Gym® - LEAP I. - One Brain I. - One Brain II. - One Brain III. - One Brain IV. - One Brain IX. - One Brain V. - One Brain VI. - One Brain VII. - One Brain VIII. - Stress Release I-II. - Stress Release III. - Stress Release IV. - Stress Release V. - Személyiségjegyek - Touch for Health Holografikus I-II. - Touch for Health I-IV. - Touch for Health Instruktor - Touch For Health Konzulens - Touch for Health Proficiency - Touch for Health training workshop
Idegen nyelven: Nem
Szakmai szervezet tagja? Igen
Magyarországi Kineziológiai Alapítvány
Oktató? Igen
Az oktatott módszerek: Touch For Health I-IV.
Megye: Budapest
Város: Budapest
Tevékenység kezdete: 2014.

Város/ok:

Budapest

Tevékenység kezdete:

2014.