Gál Kiss Orsolya

Gál Kiss Orsolya

Elérhetőségek

Bemutatkozás

Szeretnénk nektek bemutatkozni Gál Kiss Orsolya vagyok, kineziológus. A kineziológia több ágát is használom és folyamatosan tanulok, hogy mindenkinek az igényeinek/ problémájának legmegfelelőbb módszerrel tudjak segíteni. Főleg gyerekekkel foglalkozom, de sokan jönnek hozzám anyukák is (mert sokszor meglátják a tükröt a gyerek problémájában vagy annak kezelése során saját magunkban is ugyanazt / hasonló érzést, történetet, mint amivel gyermekük is küzd. Lehetnek ezek félelmek, rossz álom szorongások, önbizalomhiány, alvási problémák vagy ezekből adódó testi problémák már (sok hiányzás, fejfájás, hasfájás) tehát érzelmi történetek. De lehetnek viselkedészavarok, szabályok betartásával való probléma, figyelemzavar, túlmozgások, érzékenységek vagy bepisilések, vagy székrekedési problémák. De vannak, akik tanulási problémákkal keresnek fel – nem megy a matek, az írás, a helyesírás, dislexiás vagy disgráfiás, diskalkuliás problémák, másolási vagy tollbamondás leírásával vannak gondjaik. Vagy csak, hogy nem tud figyelni, sokszor elrontja, Otthon még tudta de a dolgozatban elrontja, vagy tudja de nem meri elmondani vagy leblokkol ha kérdezik. Vagy esetleg nem akarja megírni a házi feladatot – mindig csak játszani akar és órákig kell könyörögni mire a 10 perc feladathoz leül. Ezeknek sokféle háttere és oka lehet és ezek nyomába eredünk: megnézzük hogy esetleg van egy érzelmi blokk ami mindig bekapcsol, vagy esetleg egy csecsemőkori reflex maradt fent és az gátol esetleg ez egy „játék” a szülővel. Feltérképezzük hogyan használja képességeit, nem „kapcsolta-e le valamelyik agyféltekéjének használatát vagy bizonyos agyi területeket, képességeket amik gátolják, hogy teljesíteni tudjon. De vannak csoportos foglakozásaim is: mozgásfejlesztés óvodások és kisiskolások számára játékokkal és Brain Gym gyakorlatokkal. Vagy főleg alsó tagozatos kisiskolásoknak különböző téma szerint rendezve a „visszakapcsoló”, stresszoldó gyakorlatokkal és játékokkal.
Alkalmazott módszerek: Agyformatálás - Edu Kineziológia (Brain Gym®) - Three in One Concepts® (One Brain Method) - Touch for Health
Elvégzett tanfolyamok: Agyformatálás - EDU-K - 101 Brain Gym® - EDU-K - 201 Optimális Agyi Szerveződés (OBO) - EDU-K - 301 Az intelligencia 7 dimenziója (Edu-K In Depth) - EDU-K - 401 Brain Gym® Tanári Praktikum - One Brain I. - One Brain II. - One Brain III. - Touch for Health I-IV.
Idegen nyelven: Igen
Nyelvek: angol
Szakmai szervezet tagja? Igen
Magyarországi Kineziológiai Alapítvány
Oktató? Igen
Az oktatott módszerek: Brain Gym®
Megye: Budapest - Pest
Város: Budapest, Érd
Tevékenység kezdete: 2016.

Város/ok:

Budapest, Érd

Tevékenység kezdete:

2016.